Paleta Boja "Feelings"

Naša popularna paleta boja Feelings nudi inspirativni okvir za biranje boja za vaš dom. Profesionalci koji se bave unutrašnjim dizajnom i bojama su kreirali osnovne stilove koji se razlikuju jedan od drugog i preko kojih možete da izrazite vašu ličnost i da testirate koja osećanja su odgovarajuća za vas. Pomoću stila koji vi odaberete je lako baviti se unutrašnjim dizajnom. Sada možete da koristite boju da dekorišete kao profesionalac. 

Ideja o izboru nekoliko osnovnih stilova potiče od povratnog odgovora koji smo dobili od kupaca. Lakše je birati boje kada se to radi korak po korak na osnovu određenog rasuđivanja. Kada počnete tako što birate stil koji je najbliži vašim idejama i ukusu, lako ćete pronaći opcije boja koju želite da koristite za dekoraciju.

Svaki stilski komplet sadrži devet kombinacija boja za enterijer koje su dizajnirali profesionalci. Postoji ukupno 45 boja. Po prvi put mi smo uključili i boje perli i svetlucave metalne Taika boje.


Koristite paletu boja Feelings na ovaj način:

chip

Najveća površina na paleti je namenjena boji zida. Boje sa sugerisanim efektom se mogu koristiti za frontove, podove, tepihe, zavese i manje detalje. 

Ako želite da zadržite neki konkretan omiljeni predmet kao deo dekoracije, možete da ga koristite kao osnovu i da ga koristite da bi izabrali odgovarajuću boju zida ili druge boje za dekoraciju sa naše palete boja.

Zapamtite da su boje na ekranu samo informativnog karaktera. Boje sa palete boja Feelings uvek proverite i na svetlu na kom će se koristiti.

Boje Feelings su dostupne u Tikkurila bojama za unutrašnju dekoraciju.


Osnovni stilovi:

herkka haaveilija

Nežni sanjar

Vi ste optimistična osoba koja voli da bude kod kuće, boje koje su najviše volite su pastelne,

žive kombinacije hladnih i toplih boja i  boje ukusne šećerne vate i sladoleda. Društvene mreže su važne za vas a srećni žagor ljudi koji provode vreme zajedno često ispunjava vaš dom pošto se vaša porodica, rođaci svih starosnih doba i prijatelji sakupljaju tu da uživaju u malim proslavama u svakodnevnom životu. Kao i vaš dom, vaša ličnost je barokna ali ipak dobro organizovana. Cveće, sveće, i dosta tekstila i omiljenih ukrasa daju vašem domu atmosferu stare seoske romantike koja podseća na vilu.

Moderni  ljubitelj jednostavnih stvariModernipelkistaja

Vi ste prijatelj i klasičnog stila i osoba koja rado prihvata novine. Volite hladne, prigušene boje i jake efekte. Skandinavska jednostavnost i rustična lepota urbanog miljea se kombinuju u vašem izboru dekoracije. Nova tehnologija i vrhunski dizajn su očigledni deo vašeg doma. Vi ste osoba od karijere za koju dom predstavlja i društvenu zonu. Svesno birate visokokvalitetne i dugotrajne stvari zato što su one za vas investicija i pitanja stava. Vaš stil je arhitektonski kontrolisan, jasnih linija, pa čak i asketski.

aitouden etsija

Tragalac za autentičnim

Vi ste zamišljeni filozof koji traži iskustva u prirodi, autentičnosti njenih materijala i na  skali toplih prigušenih boja. Birate na osnovu sredine i klime, i cenite pouzdan kvalitet.  Mada poznajete trgovačke marke i materijale, vaš stil je namerno nemaran. Vama je  važno da održite vaš mentalni balans i fizičko zdravlje. Cenite ručne radove i  unikatne predmete. Vaše vrednosti takođe karakterišu vaš dom, u kom vi sakupljate stvari koje su vam prirasle za srce.

luova seikkailija

Kreativni avanturista

Volite iznenađenja i raznobojna iskustva. Stil pun izobilja u vašoj kući varira zavisno od vaših osećanja i intuicije. Njegov izgled u više nivoa odiše etničkim uticajima, mirisnom atmosferom bazara, samospoznajom i otvorenim umom kada je u pitanju izbor boja. Vi razmišljate o tome kakav će uticaj vaš izbor imati na budućnost i preispitujete poznatu šemu stvari . Tumačite i kombinujete značenja, i modernizujete nasleđene, reciklirane ili nove stvari na svoj način. Usvajate nove trendove pre drugih ili stvarate svoje sopstvene trendove.

valikoiva nautiskelija

Selektivni bonvivan

Znate šta želite i spremni ste da platite kvalitet. Vaš ukus je daleko od konvencionalnog i možete da naručite bilo šta što ne pripada serijskoj proizvodnji.  Vaš boemski izgled je takođe uglađen i rafiniran. Volite duboke, dramatične boje, metalnu završnu obradu i sjaj svile i metala kao i sjaj perli. Možete da kombinujete različite uticaje u dekoraciji sa nepogrešivim smislom za stil i uživate u vašoj ličnoj sredini a takođe volite i da je predstavite drugima.
Tragalac za autentičnim


19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 Nežni sanjar


1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 Moderni ljubitelj jednostavnih stvari


10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 Kreativni avanturista


28
 
29
 
30
 
31
 
32
 
33
 
34
 
35
 
36
 Selektivni bonvivan


37
 
38
 
39
 
40
 
41
 
42
 
43
 
44
 
45