Tunto Stone ton karta

Tunto Colour card

Tunto Stone je nijansirani završni premaz za enterijer, napravljen od finskog kamenja, koji stvara očaravajući i prirodan osećaj. Što je tekstura grublja, boje će izgledati jače. 

Tunto Stone ima 4 standardne boje koje se koriste; svetla, siva, crvena i crna granitna. Svetla i siva mogu da se nijansiraju u 25 drugih boja. Boja površine će uvek blago prosijavati kroz Tunto, tako da baza mora da bude izabrana iz predloženih boja ton karte pre nanošenja Tunto premaza. Pogledajte predloženu osnovnu boju u okviru boja kamenog premaza.


Napomena! Tunto je napravljen od prirodnog kamena i boja može varirati u skladu sa serijom kamenja i poreklom. Površina će biti gruba.


Tunto Stone standardne boje

 Svetla KPA H497 - tonirajuća, Siva KPC K487 tonirajuća, Crvena granitna S471, Crna Y498Tunto Stone tonirajuće bojeNAPOMENA!

Boje koje su prikazane na ekranu su elektronski proizvedene. Nisu pravi odraz realnih modela boje jer struktura materijala, sjaj i osvetljenje, kao i drugi faktori, utiču na našu percepciju boja. Konačnu boju uvek izaberite iz ton karte uz pomoc vašeg prodavca u okruženju i uslovima za koje je ta boja namenjena.