Tikkurila predstavlja trend boje 2014 - 2015

Nova kolekcija boja koja će biti u trendu 2014-2015 sastoji se od 36 nijansi, koje čine 9 upadljivih kombinacija. U novoj sezoni ponovo su u modi zemljani tonovi kao i sve nijanse sive. Plava, tirkizna i nijansa vode koriste se u dekorativnim tehnikama. I na kraju žute koje svojom dinamičnom energijom predstavlja snažno oružije dizajnera.

Osvežite svoj enterijer! osetite inspiraciju i hrabrost da promenite boju!

Dom sa hiljadu priča

Recite zbogom minimalizmu i poželite dobrodošlicu svečanoj atmosferi! Oduševite se i uživajte u raskoši i pridružite se fascinantnoj igri mašte. Iz obilja izuzetnih ručno napravljenih predmeta, svile, kadife, svetlucavog metalik sjaja i najrazličitijih boja, izaberite ono što vam najviše prija i učinite svoj dom živahnim.


Thousand stories

Volim mir, volim plavo

Istinito i uvek tako divno: plava boja je umirujuća  i utiče na osveženje vašeg uma. Kombinacija plavih boja i prirodnih materijala zrači svojom lepotom i nikada vas neće izneveriti. Ombre površine daju život različitim nijansama plave, stvarajući pri tom divnu, maglovitu atmosferu. Ukrasite vaš dom sa mirnom, čistom, autentičnom plavom bojom. Uz plavu boju kombinujte svetlo narandžastu i lila boju - to je sve što vam je potrebno za novi i vanvremenski izgled.


Blue

Sanjajući o dalekom letu

Boja vode i suncem obasjanog limuna predstavlja neodoljiv spoj! Ova kombinacija u vama budi uspomene na leta: litice obasjane suncem, svetlucajuća voda, druženja na pristaništu i tirkizna piknik torba. Ponovo možete da osetite tu bezbrižnu i mirnu atmosferu u ali ovoga puta u vašem domu. Sapravim bojama sve je moguće.


Summer

Zelena oaza radosti

Živahna i vibrirajuća zelena zrači energijom i zadržava osmeh na vašem licu. Kako da započnete dan u vašoj sopstvenoj jarko zelenoj oazi? Tako što ćete sedeti na sofi, uživati u miru i toploj šolji čaja, lako se fokusirate na ono što je važno i na kraju shvatite da je to dan kada je sv moguće!


Green

Ples sa Suncem

Kako da stvorite sofisticiranu atmosferu? Kombinujte snažno žutu boju savane i svetlucavost somota na zidnim površinama sa efektom izlizane zlatne nijanse.


Sun

Valcer crnih ruža

Ljubitelji shabby chic znaju kako da udahnu novi život koristeći čipku i pastelne boje. U njihovim domovima nežne, puder nijanse su naglašene iznenađujućim efektima: crnom i čisto tirkiznom bojom. Stara čipka se rodila kao šablon. Život je valcer i svaki dan je nova avantura!


Black roses

Ljubav za prošla vremena

Čisti i pravi prirodni materijali, zemljane nijanse, ručne izrade i jedinstvene predmeti koji mogu da pričaju priče. Jednostavni i iskreni elementi koji stvaraju prostor u skladanoj i opuštenoj atmosferi. Ovako karakterističan dom je mesto gde su stari i novi elementi ujedini u skladnu harmoniju, gde jedinstveni ručno pravljeni predmeti dodaju pravu meru nepredvidivosti.


Times gone by

Šarmantna siva za lepši život

Igrajte se sa klašičnim nijansama sive i koristite ih u tandemu sa elegantnim etno stilom.  Egzotične objekte i inspiracije sa vaših putovanja iskoristite da začinite klasičnu pozadinu sive, proširte prostor i učinitega ekspresivnim. Pažljivo postavite detalje  transformišite običan prostor u nešto posebno. Dakle, Feng shui!


Charming grey

Zaljubite se u fascinantni bakar

Vrlo je lako zaljubiti se u bakar jer veoma jednostavno stvara toplu atmosferu i misteriozni ambijent. Mašta ne poznaje granice! Upotreba bakra daje magičnu svetlost mračnoj sobi i predmetima koji su izgubili svoj sjaj. Koristeći boje u bakarnoj nijansi stvorite moderno raspoloženje jednako onome iz priče Hiljadu i jedna noć.


Copper