Tikkurila Color Studio i Trening Centar

Od 2016-te godine stanovnici Beograda i oni koji u njemu borave, kao i stanovnici Novog Sada, mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama uz dodatnu edukaciju.

Otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu, i u Novom Sadu. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa vodećim distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

Color Studio predstavlja funkcionalni prostor modernog dizajna, a glavni cilj otvaranja je da se profesionalci i potrošači na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa.

Color Studio je mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Ne samo da može da se posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu.


Color Studio svojim korisnicima na jednom mestu omogućava:


1. Asortiman

Širok asortiman Tikkurila proizvoda na jednom mestu

2. Prijatni uslovi

Prijatni uslovi za odabir dizajna i proizvoda.

3. Konsultacija

Besplatna stručna pomoć arhitekte oko uređenja prostora.

4. Inspiracija

Posebna oprema za izbor najboljih kombinacija boja. Prikaz uzoraka raznih materijala sa mogućim teksturama, nijansama, sjajem i finalnim izgledom.

5. Izbor boja

Mogućnost izbora između 20.000 nijansi po Symphony Opus ton karti.

6. Edukacija

Edukacija o tehničkim karakteristikama proizvoda, stručni saveti i demonstracija ugradnje materijala uz teoretsku obuku u Trening Centru.


Tikkurila Color Studio Beograd

Španskih boraca 3

11 000 Novi Beograd

+381 11 440 71 21

+381 60 222 40 10

https://goo.gl/maps/voDd1XztsXx