JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO
Ekološki prihvatljiva boja koja se razblažuje sa vodom, bez mirisa, praktična za nanošenje i upotrebu . Nanosi se valjkom, četkom ili sprejom. Dostupno u malim pakovanjima.
IDEJA ZA ENTERIJER

Liitu boja je pogodna za upotrebu ne samo na školskim tablama več i na zidnim površinama, dečijim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prianjaju na površinu dobro ostavljajući trag na Liitu boji koji veoma lako može da se izbriše bez ostavljanja tragova.

.
HILJADE BOJA

Ko je rekao da kredom možete pisati samo na crnoj ili zelenoj površini. Nova Liitu boja sa efektom školske table može da se tonira u preko 2000 nijansi. Iznenadite sebe i vaše goste živopisnim bojama zida koji mogu da boje bilo kojom bojom krede.


Instrukcije za korisnike

1. Uz pomoć četke očistite površinu od prašine.

2. Stare, prethodno bojene površine očistite sredstvom za čišćenje u skladu sa uputstvom na etiketi proizvoda. Površinu temeljno isperite vodom i ostavite da se osuši.

3. Uklonite staru boju koja se ljušti i brusite površinu. Uklonite prašinu od brušenja.

4. Ukoliko je potrebno udubljenja i neravnine popunite punilom.

5. Popunjene delove brusite i uklonite prašinu.

6. Na površinu nanesite 1-2 sloja Otex prajmera.

7. Na tako pripremljenu površinu nanesite 1-2 sloja Liitu boje za školske table. Pre upotrebe boju temeljno promešati. Najpogodniji alat - četka.

8. Nakon upotrebe alat dobro oprati.


Liitu boja za table 0.9L

Liitu boja za table

 

Pimenjuje se na zidovima i nameštaju, za stvaranje površine kao na tablama. Pisanje kredom dobro prijanja na obojene površine i može lako da se obriše.

The paint is matt
The paint is suitable for interior walls The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
8
The coverage of the paint on smooth surfaces
10