Taika magični Božićni ukrasi

Vaše dotrajale božićne ukrase možete ponovo učiniti magičnim koristeći Taika Pearl boju ili Taika Pearl glazuru. Za najbolje rezultate predlažemo potapanje kugli u posudu sa bojom.


Izaberite savršenu boju

Glazura se nijansira prema Taika ton karti. Pogledajte Tikkurila brošure za ideje ili detaljne instrukcije.


Dekorativni efekti - vrlo jednostavno!

Taika glazura se koristi za kreiranje dekorativnih efekata na površinama koje su prethodno bojene bojama za enterijer, na primer Harmony ili Joker.

Intenzitet boje

Taika glazura je transparentna, zato će boja prajmera imati veliki uticaj na konačni izgled boje. Preporučene boje podloge mogu se pronaći u uputstvima Taika ton karti.


Instrukcije za korisnike

Otvorite konzervu Taika biserne boje. Ukrasnu kuglu uhvatite za vrh i umočite je u potpunosti u boju. Otvor litarskog pakovanja boje je sasvim odgovarajuće veličine za male i za velike kugle. Nakon par trenutaka, izvadite boju i ostavite iznad konzerve kako bi se višak ocedio.

Kugle okačite na sušilo, ali ne zaboravite da postavite ispod neki papir kako bi zaštitili pod. Kako bi kugle izgledale besprekorno pažljivo obrišite kapljice sa dna kako se ne bi stvorile grudvice.

Ukoliko koristite Taika bisernu boju, kugle će biti suve nakon par sati, ali se preporučuje da pre upotrebe prenoće, kako bi boja postigla konačnu čvrstinu.

Takođe možete eksprimentisati sa Taika Pearl glazurom, posebno ukoliko kugle imaju šljokice. Ostavite ih da se suše nekoliko dana.


Taika gold paint 1L
MED

Taika - boja sa bisernim efektom

 

Koristi se za dekoraciju zidnih površina, drvenih površina I nameštaja, metalnih I betonskih površina u enterijeru.

The paint is semi-gloss
The paint is suitable for interior walls The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
6
The coverage of the paint on smooth surfaces
8
Taika gold glaze 1L

Taika glazura sa bisernim efektom

 

Nanosi se na prethodno nanet sloj Tikkurila akrilne enterijer  boje kao što su Harmony ili Feelings.  Taika Pearl Glaze je transparentna boja, tako da će prajmer imati presudan uticaj na završni izgled. Dobro osvetljenje u prostorijama će povećati efekat  boje.  Pronađite preporuke za izbor boja iz Taika ton karte.

The paint is semi-gloss
The paint is suitable for interior walls The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray
The coverage of the paint on rough surfaces
8
The coverage of the paint on smooth surfaces
12