Dnevna soba puna života

Dekoracijom zidova koristeći dekorativne premaze možete učiniti da se Vaši zidovi izdvoje iz gomile i da dobijete potpuno jedinstven enterijer. Sveže i neobične boje drugih elemenata enterijera mogu biti polazna tačka dizajnerskim rešenjima.

Kontrast između pozadine i dekorativne boje ne bi trebao da bude previše oštar. Dekoracije valjakom u slobodnom stilu - "freestyle" je jednostavna tehnika koja će probuditi život u vašoj dnevnoj sobi. Postoje razne vrste dekorativnih jastučića, od kojih svaki ostavlja jedinstven obrazac.
Nežna i glatka površina na slici ispod storena je koristeći valjak sa plastičnom oblogom.

Dekoracije specijalnim valjakom je prilično brz proces, u kome se kao krajnji rezultat dobija zanimljiva i jedinstvena površina. Boja na takvoj površini počinje da živi pred našim očima stvarajući trodimenzionalni simulaciju prostora i boja.Instrukcije

1. Na zidove nanesite boju za enterijer Harmony i ostavite da se osuši.

2. Harmony, dekorativnu boju za enterijere razrediti sa 20% vode.

3. Nanesite tanak sloj boje koristeći valjak, i dok jeboja jos vlažna, ukrasite površinu dekorativnim valjkom kružnim potezima. Za najbolje rezultete radite u paru. Odmah nakon nanošenja podloge, druga osoba valjkom može da ukrašava površinu. 

4. U toku rada, ne zaboravite da periodično obrišite valjak i uklonite višak boje vlažnom krpom ili nanoseci višak boje na papir ili karton.


Valjak
 
Fleksibilna spahtla
 
Plastična špahtla
 
Samolepljiva traka