Poznato je da zidovi zauzimaju najveću površinu neke sobe. Poput velikog platna, daju kreativnu slobodu u uređivanju prostora na način na koji vi to želite. A načina je zaista puno.

Na primer, možete učiniti zidove prigušenima, dopuštajući im da se stope sa pozadinom, ili ih možete ukrasiti dekoracijama i učiniti da odskaču od ostatka prostora.

Ukoliko želite stvoriti jedinstvenu sliku Vašeg stana, poslovnog prostora, apartmana, umesto tradicionalnih tapeta, možete koristiti razne dekorativne zidne tehnike. U pogledu funkcionalnosti i dizajna dekorativne tehnike uspešno odgovaraju i pri projektovanju javnih zgrada, poslovnih i stambenih prostora i sl. Dekorativne tehnike imaju mnoge prednosti: lako se peru, ne blede, nisu zapaljive, i u potpunosti zadovoljavaju ekološke, estetske i građevinske standarde.

Pri uređenju enterijera dekorativnim tehnikama Vašem prostoru ćete dati jedinstven izgled, stvarajući predivno emocionalno raspoloženje. Sve dekorativne tehnike možemo koristiti za ukrašavanje zidova i plafona.


Zbog svojih nepromočivih svojstava, dekorativne tehnike se mogu koristiti u sobama sa velikom vlažnošću. Većina dekorativnih tehnika su visoko otporni ekološki premazi sa povećanom otpornošću na abraziju i mogu se koristiti za završne radove u enterijeru i eksterijeru.