• Betolux Akva za vaše podove


Betolux Akva je vodorazredivi akril-poliuretanski premaz koji predstavlja odlično rešenje za bojenje betonskih i drvenih podova u suvim i zatvorenim prostorijama. Boja je dostupna u širokom sprektru nijnsi, lako se nanosi i brzo se suši.

BETOLUX AKVA BEZ ŠTETNOG UTICAJA NA OKRUŽENJE - KLASA M1

Betolux Akva je vodeni poliuretanski premaz za podove koji u životnu sredinu oslobađa supstance kroz isparenja. Namenjen je za bojenje betonskih i drvenih podova u zatvorenom prostoru, koji su izloženi umerenom mehaničkom i hemijskom stresu. Takođe je pogodan za obnovu podova prethodno bojenim alkidnih ili epoksi bojama ili lakovima.

ŠIROK IZBOR BOJA

Na malim drvenim ili betonskim površinama boja se nanosi uz pomoć sintetičke četke. Na betonskim površinama se takođe može koristiti i valjak. Betolux Akva ima mogućnost nijansiranja u širokom spektru boja iz kataloga Boje za podove


Betolux Akva boja za beton 0.9L

Betolux Akva - boja za podove

 

Koristi se za zaštitu betonskih i drvenih površina u enterijeru. Proizvod je pogodan za ponovno bojenje podova prethodno bojenih sa alkidnim i epoksidnim bojama ili površina tretiranih epoksidnim lakom.

The paint is semi-gloss
The paint is suitable for interior floors The paint is water-borne Tool: roller Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
5
The coverage of the paint on smooth surfaces
7