Tikkurila Trening Centar

Savremeno opremljeni prostor sa raznolikim sadržajem predstavlja pravi izbor za profesionalne izvođače, profesionalce iz oblasti arhitekture i dizajna, kao i za krajnje potrošače koji žele inspiraciju i besplatne savete za dekorisanje doma.

Svojim korisnicima na jednom mestu omogućava:

1. Obuke za izvođače

Različiti tipovi obuka sa naglaskom na praktičnom delu ugradnje samog materijala. Na obukama stičete znanja o najnovijim i najkvalitetnijim akrilnim materijalima, efekat bojama, materijalima za posebne primene kao i izradi dekorativnih tehnika u enterijeru. Najuspešniji polaznici stiču pravo na dobijanje Tikkurila sertifikata i ostale beneficije.

2. "Uradi sam" radionice

Namenjene su za krajnje korisnike koji žele sami da učestvuju u dekorisanju svojih domova. Na našim radionicama korisnici će biti podstaknuti da kreativno upotrebljavaju različite materijale, kako bi mogli da uređuju svoje domove kao profesionalci.

3. Besplatni stručni saveti

Svakodnevne dileme oko izbora pravog materijala, aplikacije ili izbora odgovarajuće nijanse možete rešiti dolaskom u naš prostor u okviru koga će Vas dočekati naše stručno osoblje i arhitekta.

4. Promocije

Upoznajte se sa najnovijim dostignućima u svetu boja po pitanju funkcionalnosti premaza koji rešavaju probleme i čuvaju zdravlje, boja sa specijalnim efektima (magnetna boja, svetlucavi efekti, efekti školske table i slično).

6. Izrada uzoraka

Pored širokog izbora nijansi i dekorativnih tehnika koje će Vas dočekati u našim prostorijama, takođe imate jedinstvenu priliku izrade uzoraka za odabrane nijanse ili dekorativne tehnike.